Ayahuasca Ceremonie voor geadopteerden

Ayahuasca Ceremonie voor geadopteerden


When?

Start time: Saturday 09:00 (20 January)
End time: Saturday 19:00 (20 January)

About

Beste vrienden van Plan Angel en Cygnus,

Cygnus Zoetermeer gaat in samenwerking met Plan Angel op 20 januari 2018 een Ayahuasca ceremonie organiseren, speciaal gericht op (volwassen) mensen die geadopteerd zijn.

Ben jij geadopteerd en spreekt onderstaande je aan? Dan nodigen we je graag uit voor de ceremonie. Ken jij iemand die geadopteerd is? Deel dit bericht dan met diegene.

“Plan Angel is een stichting die jou als geadopteerde helpt om je ’roots’ terug te vinden, je biologische ouders te zoeken en je ondersteunt met alle formaliteiten waarmee je te maken krijgt. We helpen ook Colombiaanse families herenigen.

De Ayahuasca ceremonie is speciaal gericht op geadopteerden. Het biedt jou de kans om te helen, te transformeren en ervaringen waarmee je worstelt te verwerken.

Plan Angel vindt het belangrijk dat in het huidige Adoptie Nazorg traject verschillende alternatieven aangeboden worden. De Ayahuasca ceremonie is zo’n alternatief. Wij en een aantal geadopteerden hebben zelf ervaren wat het betekent en we willen jou dezelfde kans bieden.

Ayahuasca komt uit het Zuid-Amerikaanse Amazonegebied en is een van bekendste en oudste healingsmethoden. Sjamanen stellen dat Ayahuasca de potentie heeft om je essentie te helpen (her)vinden en dat dit proces heilzaam is voor lichaam en geest.

Meer informatie vind je op www.cygnus-zoetermeer.nl. Je mag ook een e-mail sturen naar info@cygnuszoetermeer.nl , dan sturen we je vrijblijvend meer informatie toe.

We helpen je graag ontdekken of een Ayahuasca ceremonie geschikt is voor jou!

Geïnteresseerd? Meld je dan aan via info@planangel.org. of info@cygnuszoetermeer.nl .

Het is de bedoeling dat deze ceremonie zo intiem mogelijk blijft en daarom zal er in deze ceremonie een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn (maximaal 7 personen).
De kosten liggen rond de € 125,-.

Let op: Na ontvangst van de aanbetaling is jouw plek pas definitief.
Lieve groet en wie weet tot ziens ♥
Plan Angel
Team CygnusUpcoming events at Zoetermeer, Netherlands

Gratis Proeflessen Salsa in Zoetermeer

Gratis Proeflessen Salsa in Zoetermeer

Monday 19:45 (08 January)
Zoetermeer, Netherlands, Zoetermeer

Gratis Proeflessen Kizomba in Zoetermeer

Gratis Proeflessen Kizomba in Zoetermeer

Wednesday 19:30 (10 January)
Zoetermeer, Netherlands, Zoetermeer

Gratis Proeflessen Bachata in Zoetermeer

Gratis Proeflessen Bachata in Zoetermeer

Thursday 19:30 (11 January)
Zoetermeer, Netherlands, Zoetermeer