Basistraining Onweerstaanbaar

Basistraining Onweerstaanbaar


When?

Start time: Friday 19:30 (15 June)
End time: Saturday 16:00 (16 June)

About

Seks speelt een grote rol in onze maatschappij. Wat kinderen en jongeren horen, is vooral: ‘Doe waar jij je goed bij voelt’. Maar hoe zit het? Hoe moet je omgaan met seksualiteit en intimiteit? Wat zijn gezonde kaders? Uiteindelijk willen de meeste mensen het liefst een gelukkige, langdurige relatie. Maar hoe bouw je die op? En hoe houd je die goed? Welke wijze lessen geeft God ons in de Bijbel en hoe pas je die toe in deze tijd? Power in Purity en Raise Up hebben een methode ontwikkeld waarmee je kinderen en jongeren kunt toerusten rondom relaties en seksualiteit.

Voor wie?
De methode is ontwikkeld voor gebruik in kerken, scholen en clubs, maar is ook prima te gebruiken in gezinnen. De flexibiliteit en variatie in het programma maken ‘Onweerstaanbaar!’ geschikt voor kinderen en jongeren tussen ongeveer 10 en 22 jaar.

Verschillende modules
Onweerstaanbaar is een methode waarmee je met kinderen en jongeren op een creatieve manier in gesprek kunt gaan over al deze thema’s. Het bestaat uit verschillende modules die met elkaar een mooi opgebouwd meerjarenprogramma vormen. Je kunt de modules ook los van elkaar aanschaffen en gebruiken.

Programma op maat
Elke module bestaat uit drie interactieve lessen. De achtergrondinformatie, reflectievragen, werkvormen en tips helpen je om een programma op maat samen te stellen voor de kinderen en jongeren waar jij mee werkt.

Basistraining
De eerste drie modules vormen de basis waar de vervolgmodules op verder bouwen. Je volgt bij ons een basistraining waarin je kennis maakt met het materiaal, waarin je tips en achtergronden krijgt en toegerust wordt om het programma te gebruiken in jouw eigen netwerk. Na afloop van de training ontvang je een certificaat, waarna je zelf aan de slag kunt om kinderen en jongeren weerbaar te maken rondom relaties en seksualiteit. Je mag het materiaal zo vaak gebruiken waar en wanneer je maar wilt.

De basistraining duurt anderhalve dag en is inclusief een overnachting. We starten op vrijdagavond om 20:00 uur en eindigen zaterdagmiddag rond 16:00 uur. Vanaf 19:30 uur staan vrijdagavond de koffie, thee en wat lekkers alvast voor je klaar!

Kosten & aanmelden
De basistraining kost €150,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief handleiding, training, overnachting, ontbijt, lunch en catering. Je kunt je aanmelden via dit aanmeldformulier. Je ontvangt van ons een factuur voor de kosten.

Meer info
Wil je meer weten, heb je een vraag of een opmerking? Kijk op: www.onweerstaanbaar.eu of neem dan contact met ons op!