De Kolonie Live!

De Kolonie Live!


When?

Start time: Friday 20:00 (20 April)
End time: Saturday 01:00 (21 April)

About

Op Vrijdag 20 april 2018 vindt De Kolonie Live! plaats. Een spectaculaire en unieke feestavond waarbij 11 inwoners uit Frederiksoord, Willemsoord, Nijensleek, Wilhelminaoord en Vledder live zullen optreden onder begeleiding van een 8-koppige professionele band. Een avondvullende show waarin de meest uiteenlopende muziekstijlen voorbij zullen komen, van Nederlandstalig tot rock en van hedendaagse pop tot de bekendste danceclassics.

De Kolonie Live! is geen karaoke avond of een soundmixshow. Ook is het geen verzoekjesavond of een jamsessie. De 11 deelnemers - variërend in de leeftijd van 13 tot 67 jaar - zijn zich al weken aan het voorbereiden waarbij ze gecoacht worden door Stella Vermeulen, bedenker van het concept Heel Holland Live en tevens manager en zangeres van de feestband Glamourama!.

Er is geen sprake van een wedstrijdelement. Voorop staat dat het een hele leuke avond moet worden zowel voor de lokale ‘artiesten’ als voor het publiek. De mensen in de zaal krijgen een volwaardige feestavond, het grote verschil met andere feestavonden waar bands optreden is dat er bekende gezichten voor op het podium staan. En daarin zit hem meteen de grote meerwaarde.

Voor meer informatie over het evenement kunt u terecht op www.heelhollandlive.nlUpcoming events at Frederiksoord, Netherlands

KolonieLoop 2018

KolonieLoop 2018

Monday 13:00 (21 May)
Frederiksoord, Netherlands, Frederiksoord

INTO Nature - Out of Darkness

INTO Nature - Out of Darkness

Sunday 11:00 (01 July)
Frederiksoord, Netherlands, Frederiksoord