Festival

Festival


When?

Start time: Friday 19:30 (18 May)
End time: Friday 21:00 (18 May)
Festival

About

Wauwbach Festival - Übach over Worms.
Von die Veranstalter:
Ook Los Barstardos....komt 18. Mei naar #WAUWbach! en zet De TENT op d´r KOP ! ....houd de komende dagen deze pagina goed in de gaten want de Voorverkoop start een dezer dagen..!!
De Voorverkoop is in de deelnemende Partykroegen :
Café 'T Steenenkruis & Cafe de Koetsch & Gemeenschapshuis d'r Eck & Gemeenschapshuis Sjtee Uul & Bei d'r Joep, Park ter Waerden & ook nog bij Ströatje Zalencentrum 't.....!!!
Verder zijn Maytree Blues Maytree Blues & Bird House & Crawfish....van de party om er ´n geweldig Mini Festival van te maken ....
De entreekaarten zijn er voor ´n belachelijke € 7,50 te verkrijgen en daar is zelfs nog ´n consumptiebon bij inbegrepen die je mag inleveren bij een van de Party Kroegen die avond....naar jouw keuze !!!!
Let OP....!!! Café Simons is ook een Party kroeg die avond , maar hier vindt geen voorverkoop plaats !!!

WAUWbach! is ´n initiatief dat een herinneringsdag aan ´t voormalige Ubach over Worms wil geven ! De bedoeling is de inwoners en een ieder die onze voormalige gemeente aan het hart gaat ,de vrijdag voor Pinksteren de verenigingen en ondernemers ´n platvorm te bieden waarin zij de gehele dag diverse toffe akties van winkeliers en ondernemingen mogen verwachten. De verenigingen kunnen diverse grote of kleine activiteiten organiseren om hun ledenbestand op te vijzelen of misschien zelfs hun kas te spekken met ludieke ideen ! De kroegbazen in de 4 deelgemeentes Rimburg, Abdissenbosch, Lauradorp en Rimburg zullen die avond leuke Afterparty´s organiseren zodar er geen enkele reden is om thuis te blijven !!!
Het hoogtepunt van de dag vindt plaats in de Groenstraat waar we in de Tent ( die de dagen erna gebruikt wordt voor de Pinksterfeesten ) ons treffen om er ´n geweldig feest samen te vieren !!! Zo hebben we WAUWbach! voor ons als herinnering aan een kleine gemeente met ´n groots HART voor elkaar .... De Voorverkoop voor deze WAUWavond in de Tent op d´r Kop ! vindt plaats in alle kroegen van Ubach over Worms....