Rust in je hoofd mbv de Bars (tm)

Rust in je hoofd mbv de Bars (tm)


When?

Start time: Saturday 09:30 (16 September)
End time: Saturday 18:00 (16 December)
Book

About

Ken je dat, dat je steeds in datzelfde cirkeltje draait? Malende gedachten in je hoofd? Negatieve stemmetjes? Dat je je leven laat bepalen door angst, onzekerheid, perfectionisme, aanpassen aan anderen?

Er zijn tal van keuzes om hiermee om te gaan. Vaak zijn deze gericht op actief bezig zijn met het veranderen van het gedrag of de gedachten. Hoe zou het zijn om een proces te leren waarbij er GEEN ACTIE van jou nodig is? Waarbij ontvangen en de bereidheid te willen veranderen de sleutel is? Waarbij de bereidheid los te willen laten wat niet werkt voor jou, openingen geeft naar nieuwe mogelijkheden?

Dit proces heet de Bars® en is een onderdeel van Access Consciousness®.

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die in verbinding staan met verschillende aspecten van het leven. Denk aan creativiteit, geld, lichaam, seksualiteit, verdriet, vreugde, communicatie. Over al deze elementen vorm je gedurende je leven allerlei belemmerende gedachten die jou kunnen beperken andere keuzes te maken of mogelijkheden te zien. Tijdens een Bars® sessie worden deze 32 punten zacht aangeraakt, waardoor alle gedachten, gevoelens en emoties die beperkend werken ontladen kunnen worden, waardoor ruimte ontstaat. Je brein wordt opgeschoond van alle junkmail.

Dit proces kun je in 1 dag leren in een Bars® Class. Tijdens zo'n dag ontvang je 2 keer een sessie en geef je 2 keer een sessie. Hierna mag je jezelf een Bars Practioner noemen, wat inhoudt dat je betaalde sessies mag geven aan cliënten.

Wil je liever een individuele sessie ontvangen? Ook dit is mogelijk. Neem daarvoor contact met mij op.Upcoming events at Zoetermeer, Netherlands

Ayahuasca Ceremonie voor geadopteerden
Conference

Ayahuasca Ceremonie voor geadopteerden

Saturday 09:00 (20 January)
Zoetermeer, Netherlands, Zoetermeer