Upcoming events at Boshotel Vlodrop

Bezinnen op Orgaandonatie ? lezing door Ineke Koedam
Movie

Bezinnen op Orgaandonatie ? lezing door Ineke Koedam

Thursday 19:30 (02 November)
Boshotel Vlodrop, Vlodrop

Events around Boshotel Vlodrop

Invincible Europe Day at MERU

Invincible Europe Day at MERU

Saturday 10:00 (01 July)
MERU Courses, Vlodrop

Hap en Trap 2017

Hap en Trap 2017

Sunday 11:00 (10 September)
TC Vlodrop, Vlodrop

Seminar Health Management: Nico Neele - Fletcher Roermond
Dance

Seminar Health Management: Nico Neele - Fletcher Roermond

Thursday 15:00 (13 July)
Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond, Roermond

Makersmarkt!

Makersmarkt!

Saturday 11:00 (01 July)
Praxis Roermond Megastore, Roermond

100 jaar VDH !!!! KCM 2017

100 jaar VDH !!!! KCM 2017

Saturday 07:00 (08 July)
Sportpark "Kitskensberg" te Roermond, Roermond

Fietsvierdaagse De Roerstreek 2017

Fietsvierdaagse De Roerstreek 2017

Tuesday 10:00 (15 August)
Fietsvierdaagse De Roerstreek, Melick

Meditatieavond Thuiskomen bij Jezelf een reis door de Chakra's !
Workshop

Meditatieavond Thuiskomen bij Jezelf een reis door de Chakra's !

Saturday 19:00 (15 July)
Gezondheidscentrum De BOOG, Roermond

Mamacafé Roermond
Volunteering

Mamacafé Roermond

Tuesday 10:00 (27 June)
Praxis Tuincentrum Roermond, Roermond


Zelfheling en Verjonging door Monique Timmers

Zelfheling en Verjonging door Monique Timmers


When?

Start time: Thursday 19:30 (22 June)
End time: Thursday 22:00 (22 June)

Where?

Boshotel Vlodrop
Boslaan 1, Vlodrop
COMEDY

About

Zelfheling en verjonging
Al die jaren dat Monique Timmers al werk met mensen had ze een droom en diepe wens…mensen werkelijk volledig genezen en daarnaast een diep verlangen om je eeuwig jong te blijven voelen…nou ja… in ieder geval jeugdig en jong totdat je de Aarde verlaat. Nu voelt en ervaart Monique dat het ook werkelijk mogelijk is Er zijn inmiddels genoeg bewijzen dat elke ziekte genezen kan worden via een natuurlijke manier! Wij dienen wel uit de collectieve gedachtenclusters te stappen en goed waakzaam te zijn voor allerlei informatie die ons (op onderbewust niveau) vertellen dat dit niet mogelijk is.
Monique Timmers stelt dat de juiste middelen en technieken vanuit het goddelijke Bewustzijn, het Universum en uit de natuur komen en daarom voor iedereen toegankelijk zijn. De oude kennis over volledige zelfheling keert terug.
Deze avond zal zij o.a. vertellen welke middelen een belangrijke bijdrage kunnen leveren om de gezondheid en vitaliteit te herstellen en welke middelen een sterk verjongende werking hebben.

Door jarenlange studie, informatie inwinnen, het lezen van vele boeken en al meer dan dertig jaar werken met cliënten, voelde Monique dat ze op een punt is beland dat ik deze info breed gedeeld kan worden. De tijd is er rijp voor.
Ieder mens is in staat zichzelf te genezen!
Genezing en verjonging kan gevonden worden als je je horizon verbreedt!

Niet zo lang geleden ontstond het idee van Monique om alle informatie te bundelen in een brochure. Deze avond zal deze brochure verkrijgbaar zijn.
Gezondheid, geluk en succes zijn doelen die we op Aarde mogen nastreven. Doelen die iedereen mag koesteren, toepassen en manifesteren en we staan nu voor een deur die opengaat. Dit gebeurt niet zonder slag of stoot maar het begin is gemaakt…eindelijk!! We mogen nu zelf ervaren wat we allemaal kunnen en hoe we ons zelfhelingsvermogen zo sterk kunnen maken dat het lichaam en ons bewustzijn elke ziekte of disbalans kan opsporen en aanpakken op een moeiteloze en natuurlijke manier. Utopie? Nee werkelijkheid! We mogen nu luisteren naar onze intuïtie en ons natuurlijk instinct. Die vertellen ons nauwkeurig wat jouw lichaam nodig heeft om te helen. Soms heb je ondersteuning nodig van een arts of goede therapeut (samen zijn we sterk) maar we kunnen steeds meer zelf.
Ondertussen weten we dat bijna alle ziektes ontstaan door een gebrek aan energie, tekort aan mineralen op celniveau en uitdroging en dat emotionele, mentale en fysieke stress, angsttoestanden, belastende herinneringen en depressies grote boosdoeners zijn.
Maar ook de spirituele aspecten zullen deze avond aan bod komen……Het lichaam is spiritueel in al zijn aspecten en zijn manier van reageren. Als het lichaam zichzelf als genezen ziet, zal het lichaam worden genezen. Visualiseer Het Zelf als geholpen wordend door allerlei toepassingen en technieken, juiste voeding en mineralen, weet en voel waar elke toepassing toe dient en zie hoe de toepassing dit bewerkstelligt. Houd die geestestoestand in stand die bevorderlijk is voor de continuïteit van de zich via Het Zelf manifesterende krachten als een onophoudelijke stroom. De Geest moet creatief worden gebruikt want de Geest is de werkelijke Bouwer, ook van de angsten en zorgen, maar zeker ook van de goede gezondheid, de verjonging van ons lichaam en die levensduur waarmee wij genoegen willen nemen…
We beseffen ondertussen al dat de uiterlijke manifestatie, de uiterlijke organisatie van de werkelijkheid en de functies in ons lichaam, wordt geleid door het innerlijk wat ook bewustzijn wordt genoemd. Wanneer ons denken en handelen wordt beïnvloed door liefde en de keuzes die we maken bijdragen aan het algemeen welzijn dan ontwikkelt onze evolutie zich richting haar doel: volmaaktheid. Als men beslissingen maakt of gedachtepatronen heeft die tegen liefde ingaan, vaak geleid door zelfzuchtig eigenbelang, dan wordt de stroom naar goedheid onderbroken en hebben alle mensen eronder te leiden!
Naast alle overdenkingen, technieken en middelen die die zij deze avond zal bespreken zal zij ook aandacht geven aan de juiste visualisatie technieken om jezelf te coachen zodat je een gelukkig en gezond wezen bent, vol met dromen en ideeën! Gevend en liefdevol in al je daden en ervaringen.
Monique wéét: we hebben Gouden Energie en Informatie in handen…..
Over Monique Timmers: Al ruim dertig jaar werkte Monique Timmers als energetisch / natuurgeneeskundig therapeute in haar praktijk te Roermond, toen in april 2009 een diep zielsverlangen vorm begon te krijgen: Mensen weer volledig terug in hun kracht brengen door blokkades en pijnplekken te “wissen” én hun kwaliteiten weer in het licht te zetten op een lichte, luchthartige en gemakkelijke manier. Vanaf dat moment heeft ze besloten om naast de energetisch / natuurgeneeskundige therapie ook de individuele workshop te gaan geven: “Terug naar de Bron”. In 2000 verscheen haar eerste boek: “De Leringen en Visies van Meesters en Ingewijden”. Daarna “De verborgen Kracht van het denken” (2007),” De Vijfde dag” (2008), “Atlantis herleeft!” (2008). “De Spirituele voedingswijzer” (2009). In 2011 “De Kracht van de Eigen Ziel”. In 2013 “Regeer je eigen koninkrijk” en “Meer zijn dan je brein”, dit laatste boek schreef ik samen met Marian van den Beuken. In 2015 verscheen “De Wet van EEN”. De boeken zijn door veel studie, meditatie, contemplatie en inspiratie ontstaan. In 2012 werd Monique geïnspireerd om de energetisch werkende stoelen de URIM-Code, BRON-Code en THUMMIM-Code te introduceren ter vitalisering en zelfheling. In 2013 richte zij de spirituele school “Samen in beweging” op.
Datum: 22 juni 2017
Tijdstip: 19.30u ( inloop vanaf 19.00u)
Bijdrage : EUR 17,50 inclusief koffie en thee vooraf en in de pauze
Aanmelden/reserveren kan via : info@debewustezaak.nl